B A P   w o o n   w e r k   v e r e n i g i n g

 

Als er een ruimte vrijkomt worden aspirant leden voorgedragen door de zittende leden. Door de ledenvergadering wordt dan een keuze uit de gegadigden gemaakt. Voorwaarde is dat het toekomstige lid kunstenaar is.

Profiel nieuw BAP-lid (niet bindend)
We denken aan een enthousiast, sociaal persoon, die aan kan geven waar zij-hij de ruimte voor nodig heeft. Leeftijd indicatie tussen de 25 en 45 jaar. Kinderen van leden wordt ontraden zich aan te melden. Je bent bereid je in te zetten voor de vereniging en bent op de hoogte dat het binnenonderhoud, ook van gangen en trappen, door de vereniging zelf moet worden gedaan.

De kandidaten stellen zich voor per brief en er worden 3 personen uitgekozen, die zich komen voorstellen. Uit deze 3 personen wordt de uiteindelijke keuze gemaakt. De kandidaten moeten geïnformeerd worden dat het om een atelierruimte gaat waar ook gewoond kan worden. Bovendien is het raadzaam dat ze op de hoogte zijn van de statuten en het reglement en ook dat ze tijd kwijt zijn met het functioneren binnen het collectief (vergaderen en af en toe klussen in het gebouw)